Logo [Messeforum Oy]
 
 

Valmennuksen, viestinnän ja messutukien asiantuntija palveluksessasi

Valmennuksella viimeinen silaus messutyöhön

Messuvalmennuksemme sparraa yrityksesi henkilöstöä tulokselliseen messutyöskentelyyn. Valmennuksessa paneudumme asioihin, jotka auttavat yritystäsi saamaan messuista parhaan mahdollisen hyödyn.

Räätälöimme valmennuksen yrityksesi ja toimialasi tarpeisiin sopivaksi. Messuvalmennus voi olla parin tunnin intensiivitapahtuma tai koko päivän vuorovaikutteinen syväluotaus.

 
image-asiantuntijapalvelut.jpg
 
 

Messuviestintä tuo lisäarvoa messuosallistumiseen

Autamme asiakkaitamme viestimään messuosallistumisesta niin, että toivotut tahot osaavat tulla paikalle.

Suunnittelemme ja toteutamme messukutsut, asiakaskirjeet ja messuesitteet. Järjestämme lehdistötilaisuudet messuilla, laadimme lehdistötiedotteet ja huolehdimme, että ne löytyvät messujen lehdistölokerosta.

 
asiantuntijapalvelut-naiset1563460817.png
 
 

Business Finlandilta tukea messuosallistumisiin

Valtio tukee pk-yritysten messuosallistumisia Business Finlandin hallinnoiman harkinnanvaraisen messuavustuksen kautta. Messeforum koordinoi tarvittaessa tukiryhmiä ja auttaa messuavustuksen hakuprosessissa. Kysy meiltä tarkempia tietoja!

Lue Messuelämää-blogistamme lisää vuoden 2019 messuavustuksen ehdoista.

 
image-asiantuntijapalvelut2.jpg
 
 

Liidipalvelu

Messeforum on aloittanut yhteistyön oululaisen messuliidipalvelun uranuurtajan Bitten kanssa. Tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä entistä parempaan messumenestykseen kansainvälisillä ammattimessuilla. Bitten liidipalvelu auttaa yrityksiä saamaan kiinni laadukkaat kontaktit messuilla

Bitte tukee yrityksiä heidän myyntiprosessissaan muun muassa etsimällä paikan päällä messuilla konkreettisia liidejä ja tuomalla päättäjät tapaamisiin messuosastolle. Palvelu on nyt myös Messeforumin asiakkaiden ulottuvilla.

Tutustu Liidipalveluun