Logo [Messeforum Oy]
 
 

Messe Frankfurt, NürnbergMesse ja MICS Monaco ulottuvillasi Suomesta käsin

Hyödynnä Frankfurtin messujen kansainvälisyys

Messeforum on maailman suurimpiin kuuluvan kansainvälisen messujärjestäjän Messe Frankfurt Exhibition GmbH:n virallinen edustaja Suomessa.

Kauttamme saat suoran kontaktin Messe Frankfurtin järjestämiin Saksan messuihin samoin kuin Messe Frankfurtin Euroopan ulkopuolella toteuttamiin messuihin.  Autamme sinua löytämään sopivat tapahtumat ja neuvomme osallistumiseen liittyvissä asioissa.

Tutustu

 
image-edustukset.jpg
 
 

Tartu Nürnbergin messujen moniin mahdollisuuksiin

Messeforum on nopeasti kasvavan kansainvälisen messujärjestäjän NürnbergMesse GmbH:n virallinen edustaja Suomessa.

Nürnbergin messujen tapahtumia järjestetään sekä Saksassa että Euroopan ulkopuolella. Autamme sinua messuosallistumisesi suunnittelemisessa ja osallistumiseen liittyvien yksityiskohtien huomioimisessa. 

Tutustu

 
image-edustukset2.jpg
 
 

Klubi- ja yökerhoalan kansainväliset ammattimessut Monacossa

Messeforum toimii Monaco International Clubbing Show’n (MICS) virallisena edustajana Suomessa. Autamme sinua tuomaan tuotteesi kansainvälisten yökerho- ja klubimarkkinoiden ulottuville tai vierailemaan alan huipputapahtumassa.

MICS on maailman ainoa kansainvälinen yökerho- ja klubimaailman tuotteisiin ja tarvikkeisiin keskittyvä ammattilaisten messutapahtuma. MICSin näytteilleasettajia ovat mm. seuraavia tuoteryhmiä edustavat yritykset: design, sisustus ja kalusteet; juomat; baaritarvikkeet; ääni-, valo- ja esitystekniikka; muoti ja korut; ohjelmatoimistot; levy-yhtiöt.

MICSin vierailijoita ovat mm. yökerhojen, klubien, ravintoloiden ja baarien edustajat; juhlajärjestäjät ja promoottorit; ääni- ja valoteknikot; DJ:t, muusikot ja artistit; baarimikot.

Tutustu