Näytteilleasettajaksi rekisteröityminen

Näytteilleasettajaksi rekisteröidytään tapahtuman internet-sivuilla. Löydät pikalinkin tapahtumaan osoitteesta www.nuernbergmesse.de. Välilehden "Exhibitor service" alta löydät linkin "Application", josta voit ladata ilmoittautumislomakkeet pdf-muodossa. Lähetettyäsi lomakkeen olet mukana ilmoittautumisjärjestelmässä ja saat ehdotuksen messupaikasta. Mikäli hyväksyt messupaikan, sinulle lähetetään näytteilleasettajatunnukset ja palvelukäsikirja, joilla voit tilata palveluja messuosallistumistasi varten.

Tietyt ammattimessut kuten esimerkiksi IWA ja BioFach vaativat todistuksen alan ammattilaisuudesta ennen kuin näytteilleasettajastatus voidaan myöntää.

Osaston rakentaminen

Messeforum Oy suunnittelee ja toteuttaa halutessasi messuosastosi avaimet käteen -periaatteella. Etsimme sinulle toimivimman ratkaisun ja tarjoamme rakentajapalvelut joko Suomesta käsin tai paikan päältä. Hoidamme myös osastoosi liittyvät tilaukset, palveluhankinnat ja muut ratkaisut niin, että osallistumisesi messuille on mahdollisimman vaivatonta.

Kerro itsestäsi muille / ASK-portaali

ASK on Nürnbergin messujen nettiportaali, josta ostajat löytävät yrityksesi ja tuotteesi. Palvelu on käytössä ympäri vuoden ja se on käyttäjille ilmainen. Näytteilleasettajille palvelu on maksullinen. Hinta sisältää yhden sivun yritysesittelyn ja maksimissaan viiden tuotteen esittelyn. Jokainen tuote-esittely voivat olla korkeintaan 4000 merkkiä pitkä. Lisäksi nettiportaalin palvelumaksuun kuuluvat linkitykset yrityksen kotisivuille ja hallikarttaan, josta käy ilmi osastopaikka messuilla. ASK-portaalin tiedot pysyvät tallessa myös messujen välillä ja niitä voidaan päivittää milloin tahansa.

Kysy meiltä lisää

Mikäli tarvitset apua näytteilleasettajaksi ryhtymisessä, ota yhteyttä Messeforumiin klikkaamalla tästä.