Messuliput

Messuliput voit ostaa kätevimmin suoraan messujen online-lippukaupasta luottokortilla. Lippukauppa löytyy kunkin messutapahtuman nettisivujen kohdasta "For Visitors > Tickets".

Voit myös lähettää lipputilauksesi meille sähköpostitse. Silloin lähetämme laskun lipuista. Tilaa lippusi tästä.

Lipun kirjoittamista varten tarvitsemme ehdottomasti kaikki seuraavat tiedot:

  • ostava yritys, laskutusosoite, yhteystiedothenkilö ja hänen sähköpostinsa ja puhelinnumeronsa
  • henkilönimet, joille liput tilataan
  • jokaisen henkilön puhelin, sähköposti ja ammattinimike tai titteli
  • yrityksen toimiala  

Kun olemme saaneet tilauksen, toimitamme liput pdf-muodossa sähköpostitse suoraan tilaajalle. Mikäli tarvitset apua messulippuostoksissa, ota yhteyttä meihin tästä.

Kokoaikalipun ostajille lipun hintaan kuuluu messuluettelo, jonka voi lunastaa messujen infopisteistä.

Matkatoimistojen ja suurempien ryhmien lippuostokset voimme räätälöidä tarpeen mukaan.

Muistathan, että NürnbergMessen messut on tarkoitettu vain ko. alan ammattilaisille. 

Lennot

Lentoja vaihtoyhteydellä Suomesta Nürnbergiin tarjoavat lähes kaikki Suomesta operoivat lentoyhtiöt. Suoria lentoja ei ole, mutta yhteydet ovat nopeita esim. Münchenin, Frankfurtin, Berliinin ja Hampurin kautta. Lentoyhtiöt ovat tällöin Finnair, Lufthansa, SAS, Blue1 ja Air Berlin.

Voit varata matkoja myös seuraavista osoitteista: www.ebookers.fi, www.supersaver.fi, www.seat24.fi ja www.expedia.fi. Näiden palveluiden kautta voit varata myös hotellin ja vuokra-auton.

Messupakettimatkat

Valmiita messupakettimatkoja (lennot ja yöpymiset) tarjoaa mm. Tradetours. Ryhmämatkoja räätälöi mm. OK-matkat

Hotellivaraukset

Hotellivarauksia voit tehdä mm. osoitteissa www.booking.com tai www.hotels.com. Paikallisia varausportaaleja ovat http://www.business-und-service.de ja www.bed-and-breakfast.de/nuernberg

Liikkuminen Nürnbergissa

Nürnbergissa on nopea ja kattava maanalaisverkosto, jolla pääset messuille ja kaupungin keskeisille paikoille muutamassa minuutissa. Linja U1 suuntaan "Langwasser-Süd" sekä linja U11 suuntana "Messe" kulkevat kaupungin keskustasta messuille.

Lentokentältä keskustaan johtaa linja U2. Mikäli et asu maanalaisen asemien lähellä, sinua palvelee myös tiheä raitiovaunu- ja bussiverkosto.

Taksin voit tilata numeroista 0911 19410 tai 0911 272770. Kannattaa muistaa, että harva taksi hyväksyy luottokorttimaksua eli maksu on suoritettava käteisellä.