Logo [Messeforum Oy]
 

Messuavustuksen ehdot päivitetty

Business Finland on päivittänyt pk-yritysten kansainvälisiin yhteismessuhankkeisiin tarkoitetun messuavustuksen ehdot. Suurista muutoksia ei ole kyse, mutta nyt on entistä tärkeämpää selvittää jo hakuvaiheessa messuosallistumisen konkreettisia tavoitteita. Yritysten kannattaa myös pitää huolta taloudestaan, sillä tuen hakemisen edellytyksenä on vähintään luottoluokitus A.

11 huhtikuu 2019

Lue lisää

Messumenestyksen eväitä Oulun seudulle

Kiinnostavatko vientimarkkinat ja uudet liidit? Tervetuloa mukaan Menestystä messuilta -aamiaistilaisuuteen Oulun Sokos Hotel Arinaan perjantaina 10.5. klo 8-10. Saat hyödyllistä tietoa siitä, miksi vientiä suunnittelevan tai jo harjoittavan yrityksen kannattaa osallistua kansainvälisille ammattimessuille. Tilaisuudessa markkinoinnin ja messuilun asiantuntijat kertovat, miten saat messuosallistumisesta parhaan hyödyn.

05 huhtikuu 2019

Lue lisää

Kliseistä tekoihin - mitä se hyvä palvelu oikein on?

Palvelu on jännä asia. Olemme Messeforumissa miettineet sitä todella paljon. Milloin hyvä palvelu on vain helposti lausuttava klisee ja milloin sillä on oikea todellinen sisältö? Meidän palvelulupauksemme on The Best Exhibition Service, Parasta messupalvelua. Talouselämän kumppanuusblogissa kerromme lisää tästä lupauksestamme ja koko palvelufilosofiastamme.

14 helmikuu 2019

Lue lisää

Arkisto: