IWA OutdoorClassics

Maailman merkittävin ampumaurheilun ja metsästyksen sekä eränkäynnin ja retkeilyn ammattitapahtuma.

-

IWA OutdoorClassics

Maailman merkittävin retkeilyn, eränkäynnin, metsästyksen ja ampumaurheilun ammattilaistapahtuma järjestetään vuosittain Nürnbergissä Saksassa.

IWA OutdoorClassics esittelee yli 1.500 näytteilleasettajan tuotteet aina urheilu- ja metsästysaseista optiikkaan, retkeilyvaatteisiin ja muihin outdoor-tarvikkeisiin. Löydät helposti uusimmat uutuudet ja parhaimmat klassikot. Lisäksi tarjolla on mielenkiintoista oheisohjelmaa.

Huomaathan, että IWA OutdoorClassics on tarkoitettu yksinomaan ase- ja retkeilyalan ammattilaisille, ja vierailijoiden on messulippua ostaessaan todistettava ammatillinen statuksensa. Lisää tietoa sisäänpääsykriteereistä löydät messujen sivuilta.

 

Päivitä yhteystietosi ja liity suomenkieliselle postituslistalle (huom. vain ammattilaisille)

Toimitko ammatissasi aseiden tai muiden metsästystarvikkeiden, ampumaurheilun, eränkäynnin, retkeilyn tai turvallisuuden parissa tai työskenteletkö viranomaisen palveluksessa? Jos vastauksesi on kyllä, täytät todennäköisesti IWA:n sisäänpääsykriteerit ja voit liittyä alla olevalla lomakkeella suomenkielisen IWA-uutiskirjeemme postituslistalle. Lisää tietoa sisäänpääsykriteereistä saat täältä: https://www.iwa.info/en/visitors/admission

:  :  :  :  :

    Lähettämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella liityt IWA OutdoorClassics -messujen suomenkieliselle postituslistalle. Samalla vakuutat, että toimit ammattimaisesti IWA-toimialalla ja täytät IWA:n sisäänpääsykriteerit.