Näytteilleasettajille

Näytteilleasettajaksi rekisteröityminen

Näytteilleasettajaksi rekisteröidytään tapahtuman internet-sivuilla. Kaikki tapahtumat löydät osoitteesta www.nuernbergmesse.de/events. Tapahtumien omilla sivuilla välilehden ”For Exhibitors” alta löydät linkin ”Application”, josta pääset suoraan online-ilmoittautumiseen. Lähetettyäsi lomakkeen olet mukana ilmoittautumisjärjestelmässä ja saat ehdotuksen messupaikasta. Mikäli hyväksyt messupaikan, sinulle lähetetään näytteilleasettajatunnukset ja palvelukäsikirja, joilla voit tilata palveluja messuosallistumistasi varten.

Tietyt ammattimessut kuten esimerkiksi IWA OutdoorClassics ja BioFach vaativat todistuksen alan ammattilaisuudesta ennen kuin näytteilleasettajastatus voidaan myöntää.

Osaston rakentaminen

Voit järjestää messuosastosi rakentamisen monilla tavoin, esim. messujärjestäjän rakentamispalveluiden tai ulkopuolisen messurakentajan avulla. Halutessasi konserniyhtiömme Messeforum Oy suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Etsimme sinulle toimivimman ratkaisun ja tarjoamme rakentajapalvelut osana kaiken kattavaa palvelukokonaisuuttamme. Itse osastorakenteiden lisäksi saat meiltä kaikki osastoosi liittyvät tilaukset, palveluhankinnat ja muut ratkaisut niin, että osallistumisesi messuille on mahdollisimman vaivatonta. Messeforum toteuttaa kaikki messuosastot hiilineutraaleina.

Kysy meiltä lisää

Mikäli tarvitset apua näytteilleasettajaksi ryhtymisessä tai messurakentamisessa, ota yhteyttä Arto Varankiin, 040 544 5598, arto.varanki@evenos.fi tai arto.varanki@messeforum.fi