Vierailijoille

Messuliput

Messuliput voi nykyään ostaa ainoastaan messujen lippukaupasta netissä. Liput maksetaan luottokortilla (MasterCard tai Visa) tai PayPal-tilillä.  Lippukauppa löytyy kunkin messutapahtuman nettisivujen kohdasta ”For Visitors > Tickets”. Kaikki tapahtumat löydät osoitteesta www.nuernbegmesse.de/events.

Muistathan, että NürnbergMessen messut on tarkoitettu vain ko. alojen ammattilaisille. Joillain messuilla kuten esim. IWA OutdoorClassics -messuilla sinun tulee osoittaa ammattilaisuus erityisellä todistuksella.

Lennot

Lentoja vaihtoyhteydellä Suomesta Nürnbergiin tarjoavat lähes kaikki Suomesta operoivat lentoyhtiöt. Suoria lentoja ei ole, mutta yhteydet ovat nopeita esim. Münchenin, Frankfurtin, Berliinin ja Hampurin kautta. Esim. Münchenistä on helppo jatkaa matkaa Nürnbergiin myös junalla. Messujen omilta nettisivuilta ”For Visitors > Travel” -kohdasta saattaa toisinaan löytyä myös erikoistarjouksia lennoista tai junamatkoista.

Voit varata matkoja myös esim. seuraavista osoitteista:  www.ebookers.fi, www.supersaver.fiwww.seat24.fi ja www.expedia.fi. Näiden palveluiden kautta voit varata myös hotellin ja vuokra-auton.

Messumatkat

Valmiita ja räätälöityjä messumatkoja voit kysyä esim. matkatoimisto TR-Messumatkoista, www.messumatkat.cominfo@messumatkat.com
Ryhmämatkoja räätälöi myös mm. OK-matkat.

Hotellivaraukset

Hotellivarauksia voit tehdä esim. osoitteissa www.booking.com tai www.hotels.com. Paikallisia varausportaaleja ovat www.business-und-service.de ja bed-and-breakfast.de/nuernberg

Liikkuminen Nürnbergissa

Nürnbergissa on nopea ja kattava maanalaisverkosto, jolla pääset messuille ja kaupungin keskeisille paikoille muutamassa minuutissa.

Linja U1 suuntaan ”Langwasser-Süd” sekä linja U11 suuntana ”Messe” kulkevat kaupungin keskustasta messuille. Lentokentältä keskustaan johtaa linja U2. Mikäli et asu maanalaisen asemien lähellä, sinua palvelee myös tiheä raitiovaunu- ja bussiverkosto.

Taksin voit tilata numeroista 0911 19410 tai 0911 272770. Kannattaa muistaa, että kaikki taksit eivät aina hyväksy luottokorttimaksua.